Over Frama Best for Pets

De specialist op het gebied van dier supplementen

Over onze visie

Geen concessies aan kwaliteit

Frama Best for Pets is een merk ontwikkeld voor en door dierenliefhebbers. Marco en Danielle de Gruiter, die al een lange tijd ervaring hebben in de kruiderij- en voedingssupplementen-advisering, hebben na veel vragen van klanten bij hun in de winkels, besloten om hun expertise ook te gebruiken voor een serie verzorgende producten en supplementen voor dieren.

Zelf zijn zij beiden opgegroeid met dieren in het gezin; honden, katten en paarden zijn hen niet vreemd. Marco en zijn dochter (die ook vaak helpt in het bedrijf) zijn zelf nu actief in de westernsport met beiden een eigen Quarter Horse. Danielle en de oudste dochter Lauren zijn gek van de kruising ruwharige tekkel/jack russel genaamd Jip. Vaak zijn zij in de weekenden in het bos te vinden.

ALLES VOOR DE DIEREN

Alles voor dé verzorging van dieren

Door dicht op de trends te zitten die zich humaan op het gebied van voedingssupplementen voor doen, is er vaak een snelle link naar de dieren te maken. Naast deze trends goed te volgen en veel trainingen te volgen op het gebied van de humane alternatieve geneeswijzen, zoals bijvoorbeeld kruidengeneeskunde, zijn de jarenlange relaties met producenten en mede-productontwikkelaars essentieel. Frama wordt gezien als een betrouwbare partner bij zowel de producenten als ook de dierenspeciaalzaken.

Honden

Wij zorgen ervoor dat je trouwe viervoeter de zorg krijgt die hij verdient.

Katten

Laat je kat weer tijger zijn.

GEMAAKT VOOR ÉN DOOR DIERENLIEFHEBBERS

Dierenliefhebbers achter Frama Best For Pets

Danielle & Marco de Gruiter

Jarenlange ervaring orthomoleculair advies en kruidengeneeskunde.

Zelf dierenliefhebbers, eigen honden en paard.

Wat onze klanten over ons zeggen

Frama past perfect in onze winkel! Wij zijn een dieren”speciaalzaak” en daar hoort dus ook specialisme bij. De producten van Frama zijn zijn van hoge kwaliteit en we hebben nog nooit een huisdier meegemaakt die dit niet lust. Klachten over deze supplementen hebben we nog nooit gehad. Wel heel blije reacties! Niet alleen onze vaste klanten komen voor Frama, maar ook nieuwe klanten die gestuurd worden naar onze winkel omdat ze zo tevreden zijn. Tenslotte willen we nog zeggen dat buiten de producten het bedrijf zelf plezierig is om mee samen te werken.

Team Royalz Pets & Co

Verkooppunt

Ontwerp-zonder-titel-6.png

Wij houden van je dier!

We zijn gespecialiseerd in supplementen voor dieren

Ontwerp-zonder-titel-5.png

Door vragen, ontwikkelingen en behoefte van de moderne consument te combineren met de jarenlange ervaring in de humane kruidengeneeskunde is er een uiteindelijke serie producten ontwikkeld speciaal voor de hond en kat. Door de combinatie van verschillende kruiden ontstaat er een synergetische werking waardoor bij de meeste indicaties een snel en optimaal resultaat wordt bereikt. Afhankelijk van de indicatie, zijn producten veelal voor korte duur inzetbaar met goed merkbaar resultaat.

Onze producten

Pure kwaliteit

Frama Best for Pets heeft als uitgangspunt dat er geen concessies gedaan mogen worden aan de pure kwaliteit bij de ontwikkeling van een middel. Dit heeft o.a. geleid tot het ontstaan van één van de best opneembare Glucosamine Chondroïtine-producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Dit voedingssupplement van hoogwaardige kwaliteit geeft vaak al op korte termijn opmerkelijke verbeteringen. Ook de andere uit kruiden samengestelde supplementen worden inmiddels zeer gewaardeerd door vele dierenliefhebbers. Bijna alle Frama Best for Pets-producten bestaan uit fijngemalen kruiden die snel en goed opgenomen kunnen worden.

KWALITEIT

PERSOONLIJKE AANDACHT

LIEFDE VOOR DIEREN

SERVICE

Ontwerp-zonder-titel-7.png
Icon-B1.png

Persoonlijk advies

0492-760254

Frama Best for Pets, Natuur ontwikkeld voor de Natuur.

vraag advies

Icon-B2.png

Bekijk onze verkooppunten

De verkooppunten die de Frama Best for Pets-producten adviseren worden voor installatie van alle producten op het schap altijd eerst getraind in kennis. Hierdoor ontstaat er in de winkel altijd een goed advies. Deze training tot productspecialist wordt jaarlijks bij de dierenwinkels herhaald zodat alle medewerkers altijd up-to-date zijn met alle producten van Frama. Daarnaast is er voor de winkel altijd telefonisch advies beschikbaar en/of kan er uitgebreid advies via email opgevraagd worden. Wij, bij Frama, staan graag voor je klaar.

Verkooppunten

Icon-B3.png

Openingstijden

Openingstijden, bezoek uitsluitend op afspraak (niet voor consument).

Maandag - vrijdag


Zaterdag - zondag


9:00 - 17:00


Gesloten